Liseli Kızlar Üst Geçitten Atladı - Son Dakika
Güncel

Liseli Kızlar Üst Geçitten Atladı

Liseli Kızlar Üst Geçitten Atladı

Aydın'da lise öğrencileri H.Ç. ve M.I. adlı iki genç kız 10 metre yüksekliğindeki üst geçitten atladı. Ağır yaralanan liseli kızlar hastaneye kaldırıldı.

11.11.2015 19:23  Güncelleme: 19:24

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde okuyan lise 10'uncu sınıf öğrencisi H.Ç. (16) ile 12'nci sınıf öğrencisi M.I. (18), yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki üst geçitten atladı. Ağır yaralanan iki genç kız, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında, Aydın- İzmir Karayolu İncirliova Şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca Bulvarı'ndaki üst geçitte meydana geldi. Lise ikinci sınıf öğrencisi H.Ç. ile lise son sınıf öğrencisi M.I. (18), bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. İki arkadaş birlikte yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki üst geçitten atladı. Gençler asfalt zemine çarparak yaralandı.


ŞANS ESERİ ARAÇ GEÇMEDİ

Bu sırada yoldan herhangi bir aracın geçmemesi gençleri ezilmekten kurtardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Gençlere ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ardından ambulansla M.I.'yı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne, H.Ç.'yi Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.


ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İntihara teşebbüs eden M.I.'nın İncirliova'da bir öğrenci yurdunda kaldığı, H.Ç.'nin de Efeler İlçesi'nde yaşadığı öğrenildi. H.Ç.'nin daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olay yerine gelen genç kızların arkadaşları da sinir krizi geçirdi.

Son Dakika Güncel Liseli Kızlar Üst Geçitten Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (51)

  • Lütfü: Akp yüzünden oldu üs geçitler çok yüksek 23 43 Yanıtla
  • alp: kesin lezbiyenler benden demesi 8 48 Yanıtla
  • denge: Ust gecidi akp yapmasaydi bu olay olmazdi. 17 34 Yanıtla
  • Barış : Akp nin eseri 13 37 Yanıtla
  • İstanbul: Bu üst geçiti akp yaptı. Akp nin suçu! 16 29 Yanıtla
    eren: yok yok akp liler attı 13 0
  • BEYKOZLU OSMANLI TORUNU: yorumları okudum da valla ne kadar mal bir milletimiz var bir daha ayakta alkışlıyorum sizleri...intihar olayınıda akp ye yükledinizya...sizin olmayan beyninize tüküreyim... 38 7 Yanıtla
  • ali: bu akp yaltakçıları yalakaları hiç eksik olmuyor,bir bitin ya bir bitin... 8 35 Yanıtla
  • ÜLKE ELDEN GİDİYOR: son 13 yılda gençlik diye bişey kalmadı ki...ilimden,bilimden uzaklaştık..okulların önü tinerciden,hapçıdan geçilmiyor..tv lerde bol sevişmeli diziler..diyanet mercedese binmekten düzgün fetva veremez oldu..camilerde siyaset konuşuluyor..Kur-an kurslarında bile insanlar belirli bir siyasi partiye yönlendiriliyor..imamlar tarikatlere bölünmüş..cemaat bile camii seçer olmuş...komşu komşunun kapısını çalmıyor..herkes önce mezhebimizi soruyor....doğulu batılı ayrımı had safhada.. 32 8 Yanıtla
  • tolgaa: AKP asfalt yol yapmasaydi yollar toprak olurdu kızlar yaralanmazdi 27 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement