Little Caesars, İTÜ Maslak Kampüsü İçerisinde Şube Açtı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Little Caesars, İTÜ Maslak Kampüsü İçerisinde Şube Açtı

Little Caesars, İTÜ Maslak Kampüsü İçerisinde Şube Açtı

Lezzet İmparatorluğu Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor.

24.05.2016 10:05

Lezzet İmparatorluğu Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye'nin birçok noktasında tüketicilerle buluşan Little Caesars, İstanbul'daki şube ağına İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak kampüsünü ekleyerek, üniversite kampüsü içerisindeki ilk şubesini açtı.

Enfes lezzetlerini üniversitelilerle buluşturmaya başlayan Little Caesars, ilk günden İTÜ'lü öğrencilerden büyük ilgi gördü. Şube, gece 00.00'a kadar hizmet verecek.

Little Caesars'ın istikrarlı büyüdüğünü ve bu büyüme planları içinde gençlerden gelen istek ve taleplerin önemli bir yere sahip olduğunu belirten Arıduru, "İstanbul'da şu anda 61 şube ile hizmet veriyoruz. Şube ağımıza bir de üniversite içerisindeki yeni şubemizi ekleyerek gençlerin Little Caesars lezzetlerine her an ulaşabilecekleri bir fırsat yarattık. Little Caesars'ın annelerimizin evde yaptığı gibi doğal, taze ve günlük hamur ile sezon mahsulü domates sosu, helal sertifikalı et ürünleri ve güvenilir malzemeler kullanarak, kızartma ekipman kullanmadan yaptığı lezzetli pizzalarını özellikle de yeni Dörtköşeli pizzamız, Kavurmalı Sezar ve Pestolu Fit Sezar pizzalarımızı İTÜ'lü gençlerin kısa sürede beğeneceklerini düşünüyoruz" dedi.

ABD Michigan'da 1959'da Mike ve Marion Ilitch tarafından kurulan, bugün dünya üzerinde 19 ülkede, 6 binin üzerinde restoran sayısına ulaşan Little Caesars'ın ülkemizde son iki yıldır çok başarılı bir büyüme grafiği çizdiğini anlatan Arıduru, "2015 yılında bir önceki yıla oranla satış alanında yüzde 32'lik bir büyüme sergiledik. Tüm dünyadaki Little Caesars'lar arasında en çok satış yapan 5 ülkeden biri olduk. Şirket olarak yakaladığımız büyümeyi, satış ve şubeleşme alanında yakaladığımız başarıyı bu yıl da devam ettirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Türkiye'deki istikrarlı büyümesinde, ürün lezzetinin ve franchise sisteminin büyük rolü olduğunu belirten Arıduru, "Büyümemizi franchise ağırlıklı sürdürüyoruz. Ürünlerimizin lezzetini deneyimleyen tüketicimiz franchisee'miz olmak için bize müracaat ediyor. İTÜ şubemiz de franchisee'mizin yatırımı ile faaliyete girdi. 2015 yılsonu itibariyle aramıza yeni katılan franchisee'lerimiz ile şubelerimizin yüzde 80'i franchise, yüzde 20'si de şirket şubeleri olarak işletiliyor. İstanbul'dan ve Türkiye'nin farklı kentlerinden Little Caesars gibi global bir markaya yatırım konusunda önemli sayıda talep alıyoruz. Yurt içinde yeni yatırımcılarla büyüme hızımızı daha da artırarak 2018 - 2019 itibariyle 300 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Hızla büyüyen bir pizza zinciri ailesine katılmak isteyen franchiseeleri oldukça titiz bir çalışma ile seçtiklerini anlatan Arıduru, "Little Caesars'ın franchisee'leri profesyonel hayattan gelen veya kurumda müdürlük yaptıktan sonra kariyerine kendi işinin sahibi olarak devam eden kişilerden oluşuyor. Kişiler eğer aileleriyle bu işe başlıyorlarsa başarıları daha da artıyor. Little Caesars ailesine yatırım yaparak katılmak isteyen kişiler sıklıkla markanın lezzetine gönül veren, global bir markanın gücüne inanan, eğitimli, kentli genç yetişkinler ve onların ailelerinden oluşuyor. Üniversiteli gençlerimize hem markamız bünyesinde kariyer fırsatları sunmayı hem de karlı yatırımcılarımız arasında yer vermeyi diliyoruz" dedi.

Little Caesars ve yatırım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için 0 (212) 604 14 14 no'lu telefon aranabilir ya da www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Little Caesars, İTÜ Maslak Kampüsü İçerisinde Şube Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement