Logıtech'ten Samsung Kullanıcılarına Üstün Koruma - Son Dakika
Teknoloji

Logıtech'ten Samsung Kullanıcılarına Üstün Koruma

Logitech® Protection+ Case ince tasarımı, ultra koruyucu dış yüzeyi, darbelere karşı dayanıklı köşeleri ile ekstra koruma sunuyor.

22.08.2014 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, "Logitech Protection+, telefonunuza gün içinde karşılaştığı her türlü kazaya karşı üstün koruma sağlarken, aynı zamanda ince, şık tasarımı ve renk seçenekleriyle telefonunuzu kişiselleştirmenize olanak sunuyor" dedi.

Protection+ kılıf, sert polikarbonat gövdesi ve köşelerine yerleştirilmiş şok emici polimerleri ile darbeyi kılıfın gövdesine dağıtarak telefonunuzu hasarlara karşı korur. Ayrıca polikarbonat kılıftaki darbe emici kanallar ve termoplastik kauçuk tabaka da düşmenin etkisini azaltmaya yardımcı olur. ABD ordusunun düşme test protokolünden başarıyla geçen Logitech Protection+, 1.8 metreye kadar yükseklikten düşmelere karşı dayanıklıdır.

Ayrıca Protection+, kılıfının içine gizlenen metal plaka sayesinde +drive ve +trip ile de uyumludur.

+trip

Havalandırma peteğine tek bir dokunuşla yerleştirebileceğiniz +trip, telefonunuzun görüş açınızda ve güvenli bir şekilde durmasına yardımcı olur. +trip'in manyetik yüzeyine telefonunuzu yatay ya da dikey olarak sabitleyebilir, bu sayede telefonunuzu eller serbest pozisyonunda kullanabilir, güvenli bir şekilde yolculuk edebilirsiniz. Ürünün içinden çıkan iki evrensel metal adaptör sayesinde +trip her çeşit ve boyut telefon ile uyum sağlıyor.

+drive

Modern görünümü ile +drive, tek hareketle aktif hale gelen vakum özelliğiyle arabanızın ön camına ve ön panosuna kolaylıkla yapışıyor. Akıllı telefonunuzu +drive'ın manyetik bağlantısına yatay veya dikey olarak sabitleyebilirsiniz. Ürünün içinden çıkan iki adet evrensel metal adaptör sayesinde +drive her çeşit ve boyut telefon ile uyum sağlıyor.

· Ağustos ayı itibariyle Avrupa ve Amerika'da satışa sunulacak olan Logitech protection+ case, +trip ve +drive ürünleri Türkiye'de Eylül itibariyle 89 TL, 79 TL ve 109 TL (KDV dahil) tavsiye edilen son kullanıcı fiyatlarıyla satışa sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Logıtech'ten Samsung Kullanıcılarına Üstün Koruma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement