Lösemi Hastası Halid "Arka Sokaklar" Oyuncularıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Lösemi Hastası Halid "Arka Sokaklar" Oyuncularıyla Buluştu

Lösemi Hastası Halid "Arka Sokaklar" Oyuncularıyla Buluştu

Bir Dilek Tut Derneği ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün birlikte gerçekleştirdiği organizasyonla 5 yaşındaki lösemi hastası Halid Al, "Arka Sokaklar" dizi setini ziyaret etti.

24.02.2014 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir Dilek Tut Derneği ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün birlikte gerçekleştirdiği organizasyonla 5 yaşındaki lösemi hastası Halid Al, "Arka Sokaklar" dizi setini ziyaret etti. Dizi oyuncularıya fotoğraf çektiren ve pasta kesen minik Halid'e, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok üzerinde "Arka Sokaklar ekibi en başarılı personel" yazan belge verdi.

Kavacık'ta çekilen dizi setini ziyaret eden minik Halid'e polis kıyafeti ve polis şapkası giydirildi. Minik Halid, Arka Sokaklar dizisinde "Hüsnü komiser" karakterini canlandıran Özgür Ozan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Üzerinde dizi oyuncularının resmi bulunan pastayı da oyuncu Ozan ile birlikte kesen Halid, mumları da annesi Sabiha Al yardımıyla üfledi. Halid, pastayı kestikten sonra Oyuncu Ozan'a "Pasta da seni kestim gördün mü? Artık seni göremeyeceğim" dedi. En büyük dileğinin "Arka Sokaklar" dizisi oyuncularıyla bir araya gelmek olduğunu belirten Halid, çok mutlu olduğunu ifade etti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu, Bir Dilek Tut Derneği'nin Halid'in hayalini gerçekleştirmek amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat ettiğini belirterek, "5 yaşındaki Halid oğlumuz lösemi hastası. Çocuğumuzun en büyük dileği Arka Sokaklar ekibiyle buluşmaktı. Sağolsun İl emniyet müdürümüzün eşi de bu dileği gerçekleştirmek üzere buraya geldiler. Hep birlikte çocuğumuzun en büyük arzusunu yerine getirdik. Bundan dolayı da çok mutlu olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Anne Sabiha Al da, katkılarından dolayı herkese çok teşekkür ettiğini belirterek, "Önce doktorumuzdan Allah razı olsun. Allah'ım hiç kimselere göstermesin. Herkese de şifalar versin. Oğlum mutlu oldu ben de çok mutlu oldum" dedi. Oyuncu Özgür Ozan da, "Ne mutlu ki polis olmaya karar vermiş. Emniyetimiz geleceği onlara emanet" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok da Halid'e üzerinde "Arka sokaklar ekibi en başarılı personel" yazan belge verdi. Minik Halit daha sonra, dizi de "Muzo" karakterini canlandıran Gizem Soysal, "Leyla" karakterini canlandıran Gülcan Aslan, "Hüsnü komiser" karakterini canlandıran Özgür Ozan, annesi Sabiha Al, ablası Gülseren Al ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

MAE - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lösemi Hastası Halid 'Arka Sokaklar' Oyuncularıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement