Lösev'in "İyilikler Tırı" Eskişehir'de - Son Dakika
Güncel

Lösev'in "İyilikler Tırı" Eskişehir'de

"Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında kente gelen "İyilikler Tırı", ihtiyacı olan lösemili ailelere ayni yardımda bulundu.

16.09.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) yardım dağıtan "İyilikler Tırı", Eskişehir'e geldi.

"Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında Yeni Bağlar Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezi önüne konuşlandırılan tırda, vakfa kayıtlı ailelere gıdadan giyime, kırtasiyeden oyuncağa kadar çeşitli yardımlarda bulunuldu.

LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Arzu Bağ, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dört bir yanına gidip ailelerle birebir görüştüklerini ve onlara yardımlar yaptıklarını söyledi.

Bayram öncesi aileleri sevindirmek istediklerini anlatan Bağ, "Bu doğrultuda tüm bölgelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. LÖSEV tamamen bağışlarla ayakta duruyor. Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesinin yapının tamamlanması için yardımlara ihtiyacımız var. Kurban bağışlarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Lösemi hastalığını yenen Özkan Semiz de "İyilik Tırı"nda gönüllü olarak görev aldığını belirterek, etkinliğin lösemi hastalarına moral verdiğini kaydetti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lösev'in 'İyilikler Tırı' Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement