Muş'ta LPG'li Araç Yol Ortasında Alev Aldı - Son Dakika
Güncel

Muş'ta LPG'li Araç Yol Ortasında Alev Aldı

Muş\'ta LPG\'li Araç Yol Ortasında Alev Aldı

Muş'ta, seyir halindeki LPG'li otomobil, motor kısmının alev alması sonucu kullanılamaz hale geldi.

12.04.2014 17:18  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta, seyir halindeki LPG'li otomobil, motor kısmının alev alması sonucu kullanılamaz hale geldi.

Muş- Bitlis karayolu TOKİ konutları mevkisinde yaşanan olayda, Murat Demirci'ye ait 49 AS 867 plakalı otomobil, bakımının ardından yapılan deneme sürüşü sırasında motor kısmında yaşanan arızadan dolayı yanmaya başladı.

Yangının büyümesi üzerine durum itfaiye ekiplerine bildirildi.  Ekipler olay yerine gelinceye kadar araç kullanılamaz hale geldi.

Otomobilin bakımını yaptırdıktan deneme sürüşü için yola çıktıklarını bu sırada aracın alev aldığını belirten Demirci, yangın sırasında güçlükle araçtan indiklerini ve durumu yetkililere bildirdiklerini söyledi.

Otomobilin bazı bölgelerinde yapılan bakımın ardından araç sahibi ve çocuklarıyla birlikte denemeye çıktıklarını belirten tamirci Vahap Sönmez ise deneme sürüşü sırasında aracın aniden alev almaya başladığını açıkladı.

Petrol istasyonundan yakıt aldıktan sonra aracın stop ederek yanmaya başladığını dile getiren Sönmez, "Yangın sırasında motor bölümünde bir patlama meydana geldi. O sırada aracı ben kullanıyordum. Araçta sahibi ve çocukları vardı. Hemen çocukları arabadan dışarı çıkardım. Müdahale etmemiz mümkün olmadı. İtfaiye ekiplerine haber verdik ama gelinceye kadar araç tamamen yandı ve kullanılmaz hale geldi" dedi. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta LPG'li Araç Yol Ortasında Alev Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement