Ltso'dan 732 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı - Son Dakika
Yerel

Ltso'dan 732 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Ltso\'dan 732 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) tarafından, ilçede eğitim gören ihtiyaç sahibi 732 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.

15.12.2015 15:31

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) tarafından, ilçede eğitim gören ihtiyaç sahibi 732 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, LTSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Ergin Okandeniz ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımlarıyla düzenlenen programla 732 ayakkabı teslim edildi.

Yardımın, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı köy okullarını da kapsadığını belirten LTSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Ergin Okandeniz, "Her yıl geleneksel olarak eğitim ve öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik ayakkabı yardımlarının dağıtımına bu sene de başlamış bulunuyoruz. Bu yıl 732 ihtiyaç sahibi öğrencimize ayakkabı yardımında bulunduk. Ben bu anlamda bizlere yardımcı olan okullardaki müdürlerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlarımızı her sene arttırarak devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin de, bu örnek ve olumlu davranışlarından dolayı Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası'nı kutladıklarını ifade etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ltso'dan 732 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement