Lübnan'da Halep'e Destek Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Lübnan'da Halep'e Destek Gösterisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Bir araya gelen göstericilerin dövizler taşıyarak sloganlar atması Aktivistler ile röportajlar Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta toplanan bir grup aktivist, Beşşar Esed rejimi ve Rusya'nın Halep kentine düzenlediği saldırılara dikkati çekmek için gösteri düzenledi.

01.05.2016 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Bir araya gelen göstericilerin dövizler taşıyarak sloganlar atması

Aktivistler ile röportajlar Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta toplanan bir grup aktivist, Beşşar Esed rejimi ve Rusya'nın Halep kentine düzenlediği saldırılara dikkati çekmek için gösteri düzenledi.

Beyrut'taki bir parkta toplanan Suriyeli ve Lübnanlı aktivistler, Suriye rejimi tarafından kuşatılan ve Rus savaş uçaklarının da katılımıyla ağır bombardımana tutulan Halep kentinde yaşanan insani drama dikkati çekmek için gösteri düzenledi. Suriye muhalefetine ait bayraklar taşıyan grup Beşşar Esed rejimi, Rusya, İran ve DAEŞ aleyhine slogan attı. Grup ayrıca "Halep yanıyor", "Esed Halep'i yakıyor" "Suriye'yi kurtarın", "Sivilleri bombalamayı durdurun" yazılı dövizler ile Halep'te sivillere yönelik gerçekleştirilen katliamı simgeleyen kırmızı bayraklar taşıdı.

AA muhabirine konuşan Lübnanlı aktivist Maria Jose Gazi, "Halep'ten gelen fotoğraflar, görüntüler ve haberler hepimize tesir ediyor. Herkesi buraya gelip aktivistlere ve gösteriye katılmaya çağırıyorum. Çünkü sosyal medya üzerinden yazarak tepkimizi göstermeye devam edemeyiz. Daha gerçekçi olmalıyız." diye konuştu.

Lübnan\'da Halep\'e Destek Gösterisi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lübnan'da Halep'e Destek Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement