Lüks Otomobile Sahte Para Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Lüks Otomobile Sahte Para Operasyonu

Lüks Otomobile Sahte Para Operasyonu

Haber Çağatay KENARLI İstanbul DHA İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin ihbar üzerine lüks bir otomobilde yaptığı aramada, sahte olduğu belirlenen 181 bin 200 dolar, 14 bin Euro ve 5 bin 800 lira ele geçirildi.

30.09.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber Çağatay KENARLI İstanbul DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin ihbar üzerine lüks bir otomobilde yaptığı aramada, sahte olduğu belirlenen 181 bin 200 dolar, 14 bin Euro ve 5 bin 800 lira ele geçirildi. Üzerlerinde 3 adet sahte pasaport ile 1 adet sahte ehliyet bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Sahtecilik Büro Amirliği ekiplerine, yurtdışından gelen lüks bir otomobilde yüklü miktarda sahte para bulunduğu yönünde ihbar geldi. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, otomobilde arama yapmak için gerekli izinleri aldıktan sonra, aracı durdurup arama yaptı. Aramada, sahte olduğu tespit edilen 100'lük banknotlar halinde 181 bin 200 ABD doları, 500'lük banknotlar halinde 14 bin Euro, 200 ve 100'lük banknotlar halinde 5 bin 800 lira ele geçirildi.

Otomobilde bulunan O.K (39) ve M.K'nin (35) üzerinde yapılan aramada ise 4 farklı kişiye ait kredi kartları, 1 sahte ehliyet, 3 sahte Suriye pasaportu ve 1 tabanca ile mermiler bulundu.

Gözaltına alınarak Vatan Caddesi'nde bulunan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilen 2 şüpheli hakkında Piyasaya sahte para sürmek, Resmi belgede sahtecilik ve Ruhsatsız silah taşımaktan işlem başlatıldı.

Şüphelilerin Emniyet'teki sorgulamaları devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lüks Otomobile Sahte Para Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement