Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 3-1 galip geldikleri Mersin İdmanyurdu maçı sonrası, "Bu skor çok iyi oldu.

15.10.2016 17:52

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 3-1 galip geldikleri Mersin İdmanyurdu maçı sonrası, "Bu skor çok iyi oldu. Moral, motivasyon ve coşkuyla tempomuz da artıyor, futbol mantalitemiz de her geçen gün ileriye doğru gidiyor." dedi.

Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ilk yarı kötü oynadıklarını ancak ikinci yarı tempoyu yükselterek daha çok topa sahip olduklarını belirtti.

Skordan memnun olduğunu dile getiren Eroğlu, şunları söyledi:

"Özellikle kenardan getireceğimiz toplar bizim için önemliydi, nitekim bunlardan üretmeye başlayınca golü de bulduk. Golden sonra rakibin boş alanlar bırakacağını biliyorduk ve bunu değerlendirme anlamında da bu hafta antrenman yapmıştık. Bu skor çok iyi oldu. Moral, motivasyon ve coşkuyla tempomuz da artıyor, futbol mantalitemiz de her geçen gün ileriye doğru gidiyor."

Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arık Doğan ise düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda çok iyi pozisyonlar bulduklarını ancak bunları gole çeviremediklerini belirtti.

Doğan, ikinci yarıya da iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerini ifade ederek, Altınordu'nun ilk golünden sonra takımda bir kırılganlık olduğunu vurguladı.

Doğan, şunları söyledi:

"Biz İzmir'e gelirken son antrenmanımızda bile bu maçı kazanacağımızın inancındaydık. Rakibin kontratağıyla 1-0'dan sonraki pozisyonlar üzdü. Pozisyonları değerlendirmeniz gerekiyor, mutlaka gol yapmanız gerekiyor. Bundan sonraki maçlar için oyuncularımı ikaz edeceğim. Kabullenemediğim bir sonuç yaşıyoruz"

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement