Madde Bağımlısı Şahıslar Yaşadıkları Evi Yaktı - Son Dakika
Güncel

Madde Bağımlısı Şahıslar Yaşadıkları Evi Yaktı

Madde Bağımlısı Şahıslar Yaşadıkları Evi Yaktı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde içerisinde bulundukları evi yakan madde bağımlısı 3 kişi, eve gelen itfaiyeyi görünce kaçtı.

20.11.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde içerisinde bulundukları evi yakan madde bağımlısı 3 kişi, eve gelen itfaiyeyi görünce kaçtı.

Olay, İzmit ilçesi Yenişehir Mahallesi Ural Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, madde bağımlısı oldukları belirlenen 3 şahsın evde bulunduğu sırada, evin mutfağından dumanlar yükselmeye başladı. Dumanı gören komşular durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın ihbarını alan itfaiye ekipleri hızla olay yerine geldi. Yangının çıktığı üçüncü kattaki eve merdivenli araç yardımı ile çıkan itfaiye ekipleri, içerideki şahısları merdivenli araç ile aşağıya inmeye ikna edemedi. Şahısların balkon kapısını da açmayı reddetmesi üzerine itfaiye ekipleri bina içerisinden giderek dairenin kapısını kırdı ve yangına müdahale etti. Bu sırada evde olan ve yangını bilinçli çıkardıkları düşünülen 3 kişi de daireden koşarak kaçtı. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, dumandan etkilenen bir kadın da 112 ekipleri tarafından müşahede altına alındı.

Polis evi yaktıktan sonra kayıplara karışan 3 kişiyi arıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Madde Bağımlısı Şahıslar Yaşadıkları Evi Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement