Maden Sahası İhalesi - Son Dakika
Ekonomi

Maden Sahası İhalesi

Maden Sahası İhalesi

Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ’ye ait maden ruhsatı ve ruhsatın kapsadığı maden sahası özelleştirilecek Geçici teminat tutarı 2 milyon dolar olan ihale için 13 Marta kadar teklif verilebilecek.

10.02.2015 08:44

Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'ye (YEAŞ) ait maden ruhsatı ve ruhsatın kapsadığı maden sahası özelleştirilecek.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, özelleştirme işlemi, Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde "işletme hakkının verilmesi" yöntemi ve pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek.

Geçici teminat tutarı 2 milyon dolar olan ihale için ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi 13 Mart olarak belirlendi.

İhaleye yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecek. Gerçek kişiler ve özel yatırım fonları, en az bir tüzel kişinin bulunduğu ortak girişim grubunda üye olarak yer alabilecek.

Ruhsat ve maden sahası yabancı uyruklu gerçek kişiler ile yabancı ülkelerde kendi ülkelerinin kanunlarına göre kurulan tüzel kişiliğe sahip ticaret şirketlerine devredilemeyecek ve sınırlı ayni hak tesis edilemeyecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Maden Sahası İhalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement