Mağarada Kaybolan Defineci 44 Saat Sonra Sağ Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Mağarada Kaybolan Defineci 44 Saat Sonra Sağ Kurtuldu

Mağarada Kaybolan Defineci 44 Saat Sonra Sağ Kurtuldu

Ordu'da, arkadaşlarıyla beraber gittiği bir mağarada, define aramak için girdiği 4 metrelik su içinde kaybolan şahıs 44 saat sonunda sağ olarak bulundu.

17.06.2015 16:36  Güncelleme: 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da bir mağarada define ararken kaybolan ve iki gündür kendisinden haber alınamayan şahıs sağ olarak kurtarıldı.

4 METRELİK SUYUN İÇİNDE KAYBOLDU

Altınordu ilçesine bağlı Gümüşköy'de Kocakaya Mağarası'nda iddiaya göre, define olduğu bilgisini alarak 3 arkadaşıyla birlikte yöreye giden ve aynı zamanda kendisi dalgıç olan Emrullah Ergen, burada 4 metrelik suya girdikten sonra bir daha görülmedi.

JANDARMA TARAFINDAN BULUNDU

Diğer arkadaşlarının jandarmaya haber vermesi üzerine başlatılan operasyon sonucu, iki gündür kendisinden haber alınamayan Emrullah Ergen öğleden sonra saat 15.30 sıralarında sağ bulundu.

MAĞARADA KURTULMAYI BEKLEDİ

44 saat sonra sağ kurtulan profesyonel dalgıç Emrullah Ergen'in mağaranın içerisinde kaybolduğu ve iki gün boyunca kurtulmayı beklediği öğrenildi. 52 yaşındaki Emrullah Ergen hastaneye kaldırıldı.

DAHA ÖNCE DE DENİZDE KAYBOLMUŞ

Emrullah Ergen'in daha önce de denizde kaybolup üç gün sonra sağ olarak kurtulduğu ortaya çıktı. 1989 yılında yaşanan olayda Perşembe'den denize açılan Emrullah Ergen'in üç gün sonra Giresun- Tirebolu'dan karaya çıkmayı başardığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mağarada Kaybolan Defineci 44 Saat Sonra Sağ Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement