Mahalle Gezileri Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Mahalle Gezileri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Mahalle Gezileri Hız Kesmeden Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, eksikleri yerinde değerlendirmek için mahalle gezilerine devam ediyor.

25.02.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, eksikleri yerinde değerlendirmek için mahalle gezilerine devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve şikayetlerini dinlemek amacıyla başlattığı inceleme gezileri sürdürüyor.

Yenimahalledeki ziyarete Belediye Başkanvekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, AK Parti İlçe Yöneticisi Nurullah Yılmaz, daire müdürleri katıldı.

Gezi boyunca tespitlerde buluna Başkan Doğan, ekip halinde yapılan incelemelerin daha etkili olduğunu vurgulayarak, "Hızlı karar almak ve kaliteli hizmetler üretmek adına böyle bir uygulamayı yaklaşık 6 yıldan beri aralıksız sürdürüyoruz. Mahallelere ilgili birim yetkilileriyle giderek, bizzat yerinde gördüğümüz eksikler konusunda ne yapılması gerektiğinin kararını hemen orada alıyoruz. Vatandaşlar ve muhtarlarımızla da görüşlerimizi paylaşarak en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Amacımız mahallelerimizde eksik bırakmamak.Uzun uğraşlar sonunda şehir içinde kalan cezaevinin kaldırılmasını sağladık. Cezaevinin bulunduğu alanı iki büyük okulumuzun da bulunacağı bir eğitim kampüsüne dönüştüreceğiz. Şehrin en güzel okulları Yenimahalle'de yapıldı. Bölgedeki 2B sorunu yine bizim dönemimizde çözülerek, vatandaşlarımıza tapuları dağıtıldı. Hülya Sokak'ta sokak iyileştirmesi yapıldı. Bölgedeki caminin onarımını gerçekleştirdik. Yenimahalle'de yapılacak daha çok işimiz var. 2 yeni çocuk parkı, Yenimahalle İlköğretim Okulumuza çok amaçlı salon ve bahçe düzenlemesi, spor sahaları, gençlerimiz için gençlik merkezi, şehrin en büyük emekli evi, camilerimize yapılan destekler hepsi başkanımızın döneminde yapıldı" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalle Gezileri Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement