Mahalleli Kendi Topladıkları Parayla Alınan Yemekten Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Mahalleli Kendi Topladıkları Parayla Alınan Yemekten Zehirlendi

Mahalleli Kendi Topladıkları Parayla Alınan Yemekten Zehirlendi

Kayseri’de cuma namazı sonrasında kendi aralarında topladıkları parayla aldıkları yemekten zehirlenen yaklaşık 25 kişi tedavi altına alındı.

10.04.2015 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de cuma namazı sonrasında kendi aralarında topladıkları parayla aldıkları yemekten zehirlenen yaklaşık 25 kişi tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi'nde bulunan Abdüsselam Camii'nde cuma namazı çıkışında, mahallelilerin kendi aralarında topladığı para ile alınan yemek dağıtıldı. Dağıtılan yemekten, mahallede bulunan çocuklar da yedi. Yemeğin ardından evlerine giden mahalle sakinleri kusmaya başladı. Durumun sağlık ekiplerine haber edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Zehirlenen yaklaşık 25 kişi, ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mahallle sakinleri ise, her yıl Kutlu Doğum Haftası'nda geleneksel olarak cuma namazı sonrasında cemaate yemek dağıttıklarını ve bu sene böyle bir olayla karşılaştıklarını söyledi.

Mahalleye gelen sağlık ekipleri zehirlenenleri tespit etmeye çalışırken bazı vatandaşlarda ambulansı görünce çocuklarını getirdi. Polis ekipleri de, dağıtılan yemeğin numunesini aldı. Zehirlenenlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahalleli Kendi Topladıkları Parayla Alınan Yemekten Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • emin güngör: Böyle yemek olurmu 0 0 Yanıtla

Advertisement