Mahalli Sınavla İlgili Sınava Başvuru Şekli ile Usul ve Esaslar Tespit Edildi - Son Dakika
Yerel

Mahalli Sınavla İlgili Sınava Başvuru Şekli ile Usul ve Esaslar Tespit Edildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Yatılılık ve Bursluluk Komisyonu’nun toplanarak, 16 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan Mahalli Sınavla ilgili sınava başvuru şekli ile usul ve esaslar tespit edildiğini açıkladı.

14.09.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Yatılılık ve Bursluluk Komisyonu'nun toplanarak, 16 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan Mahalli Sınavla ilgili sınava başvuru şekli ile usul ve esaslar tespit edildiğini açıkladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Müdür Bilal Çandıroğlu imzasıyla yapılan açıklamada, "Buna göre; ilimiz Hacılar, İncesu, Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçelerindeki resmi ortaöğretim kurumları pansiyonunda barınmak isteyen öğrenciler için 16 Ekim 2015 Cuma günü saat 10.00'da Melikgazi ilçesi Aydınlıkevler Anadolu Lisesinde Mahalli Sınav yapılacaktır. Melikgazi ilçesi Aydınlıkevler Lisesi'nde yapılacak olan mahalli sınavla ilgili bütün iş ve işlemleri yapmak üzere Melikgazi Aydınlıkevler Anadolu Lisesi Müdürlüğü yetkili kılınmıştır. İlimiz Hacılar, İncesu, Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçeleri haricinde kalan diğer ilçelerimizdeki mahalli sınavlar o ilçenin ilçe yatılılık ve bursluluk komisyonu kararına göre aynı tarihte kendi ilçelerinde yapılacaktır. Mahalli sınava girecek öğrencilerin velileri, öğrencinin yerleşmek istediği pansiyonun bağlı bulunduğu okul müdürlüğüne 05-09 Ekim 2015 tarihleri arasında başvuruda bulunabilecektir. İlgili pansiyonlu okul müdürlükleri, mahalli sınavla ilgili başvurularını sınıf düzeylerine göre düzenleyecekleri isim listelerini 13 Ekim 2015 tarihi saat 12.00'ye kadar ilçe milli eğitim müdürlüklerinin mesleki ve teknik eğitim şubesine elden teslim edeceklerdir. İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri isim listelerini birleştirerek tek bir CD ortamında 14 Ekim 2015 tarihi mesai bitimine kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şubesi'ne elden teslim edeceklerdir. İlimiz Melikgazi ilçesi Aydınlıkevler Anadolu Lisesi'nde sınava girecek olan öğrenciler 16 Ekim 2015 Cuma günü en geç saat 09.30'da okul bahçesinde hazır bulunacaklardır. İlgili mahalli basın yoluyla duyurulmasını arz ederim" ifadelerine yer verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalli Sınavla İlgili Sınava Başvuru Şekli ile Usul ve Esaslar Tespit Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement