Mahkum Cezaevinde Çöp Karıştıran Köpeği Yaktı - Son Dakika
Güncel

Mahkum Cezaevinde Çöp Karıştıran Köpeği Yaktı

Mahkum Cezaevinde Çöp Karıştıran Köpeği Yaktı

Mersin'in Anamur İlçesi'ndeki açık cezaevinde kalan bir hükümlü, çöpleri karıştırarak etrafa saçan köpeği üzerine mazot dökerek yaktı.

09.10.2014 17:25

Mersin'in Anamur İlçesi'ndeki açık cezaevinde kalan bir hükümlü, çöpleri karıştırarak etrafa saçan köpeği üzerine mazot dökerek yaktı. Alevler içinde kalan köpek, kendini toprakta yuvarlanarak söndürdü.

Anamur T Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda cinayet suçundan hükümlü olarak yatan 33 yaşındaki Niyazi Y., iddiaya göre cezaevi içinde konteynerdeki çöpleri karıştıran sokak köpeğini uzaklaştırmaya uğraştı. Çöpleri etrafa saçan köpek gitmeyince sinirlenen Niyazi Y., kurumun jeneratöründen temin ettiği mazotu köpeğin üzerine dökerek, bir kağıt parçasıyla tutuşturdu. Alevler içinde kalan köpek, can havliyle kaçtı. Bir toprak yığınına yatıp yuvarlanan köpek, kendini söndürmeyi başardı. Durumdan haberdar olan cezaevi yetkilileri, vücudunda yanıklar oluşan köpeğin tedavisi için veteriner çağırdı. Olayın cezaevi içerisinde olması nedeniyle Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mahkum Cezaevinde Çöp Karıştıran Köpeği Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement