Makam Odası Aranan İlçe Emniyet Müdürü İntihar Etti (2) - Son Dakika
Güncel

Makam Odası Aranan İlçe Emniyet Müdürü İntihar Etti (2)

Makam Odası Aranan İlçe Emniyet Müdürü İntihar Etti (2)

Karabük'te TOPRAĞA VERİLDİTabancayla başına ateş edip Bartın Devlet Hastanesi'nde ölen Bartın Ulus İlçe Emniyet Müdürü Komiser Yardımcısı Muhammet Mertoğlu'nun cenazesi memleketi Karabük'e getirildi.

21.07.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te TOPRAĞA VERİLDİ

Tabancayla başına ateş edip Bartın Devlet Hastanesi'nde ölen Bartın Ulus İlçe Emniyet Müdürü Komiser Yardımcısı Muhammet Mertoğlu'nun cenazesi memleketi Karabük'e getirildi. Fevzi Çakmak Mahallesi Fatih Camii'ndeki cenaze töreninde konuşan Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever şunları söyledi:

"Zor durumlarla karşı karşıyayız ama, aslan gibi vatan evlatları görevlerinin başında duruyor. Komiser kardeşimiz de oraya atanmış bir görevli. Vatana, millete hizmet etmek için orada görevlendirilmiş. Ne yazık ki elim bir kaza neticesinde görevinin başındayken kendisi vefat etmiştir. Allah onu en yüksek, en yüce makamlarına koysun. Devlet olarak kendisinin yanındayız, kendisi de görevin başındayken şehadete ermiştir."

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN TUTUKLANMASINI KENDİSİ SAĞLAMIŞ

Törene katılan Bartın İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ümit Yaşar Güler de, Ulus İlçe Emniyet Müdürü Levent Mustafaoğlu'nun FETÖ üyeliğinden tutuklandığını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Bunun tutuklanmasında en büyük gayreti de rahmetli gösteriyor. Olay olduğu gece gelip, 'Hiç direnmeyeceksiniz, teslim olacaksınız' diyor. Rahmetli de 'Ben böyle uygunsuz bir emri kabul etmiyorum, sonuna kadar direnirim' diyor. Olay İl Emniyet Müdürlüğüne intikal ediyor. İl Emniyet Müdürümüzün girişimleriyle ilçe emniyet amiri aynı gün elbisesi soyulup tutuklanıyor, cezaevine konuluyor. İlçe, vatanseverliğinden şüphe etmediğimiz Muhammet kardeşimize mührüyle, bayrağıyla, beratıyla beraber ve o ilçedeki görev yapan arkadaşlarıyla beraber emanet ediliyor."

AZARLAYAN KAYMAKAM DA TUTUKLANDI

Olayın ardından Kaymakam Selçuk Şakar'ın Muhammet Mertoğlu'nu yanına çağırıp, "Bu olaylar senin yüzünden oldu" dediğini belirten Ümit Yaşar Güler, "Bu tabii ki psikolojik bir çöküntüye sebep oluyor rahmetlide. Kaymakamın yanından çıkar çıkmaz tekrar İl Emniyet Müdürümüzü arıyor, bilgilendiriyor üstlerini. Sonra Kaymakam da tutuklandı" dedi.

Mertoğlu'nun cenazesi, öğlen kılınan cenaze namazının ardından Eskipazar İlçesi Kapucular Köyü aile mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Makam Odası Aranan İlçe Emniyet Müdürü İntihar Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement