MAKİD'in Açılışı 22 Haziran'da - Son Dakika
Yerel

MAKİD'in Açılışı 22 Haziran'da

MAKİD\'in Açılışı 22 Haziran\'da

Malatya'nın Kuluncak ilçesi İlisuluk köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, kuruluşunu tamamlayarak resmi açılışa hazırlanıyor.

17.06.2014 09:22  Güncelleme: 09:56

Malatya'nın Kuluncak İlçesi İlisuluk Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği (MAKİD) kuruluşunu tamamlayarak resmi açılışa hazırlanıyor.

Merkezi İstanbul Bağcılar'da bulunan ve Kısa adı MAKİD olan Malatya Kuluncak İlisuluk Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 13.00 resmi açılışla faaliyetlerine başlayacak.

İlisuluk Köyü adına bağımsız olarak açılan ilk dernek olma özelliği de taşıyan Malatya Kuluncak İlisuluk Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanlığını İlisuluk Köyünden İstanbul'da ikamet eden İşadamı Gökhan Yaltı üstleniyor.

İstanbul'da yaşayan İlisulukluları bir araya getirmeyi ve sosyal yardım ve kültürel faaliyetler gerçekleştirmeyi hedefleyen dernek kurucuları arasında şu isimler yer alıyor:

Yönetim Kurulu Başkanı: Gökhan Yaltı, Başkan Yardımcısı Aziz Gürbüz, Sayman Adem Akdaş. Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor: Fatih Yılmaz, Sadık Yalçın, İrfan Gürbüz ve Tahir Seven.

Dernek resmi açılışı öncesi üye kayıtlarını almaya başladı. Ayrıca derneğin resmi bir internet sitesi ve Facebook sayfası bulunuyor.

Derneğin adresi şöyle : İnönü Mahallesi 30/10 Sokak. No: 3 Giriş Kat Bağcılar/ İstanbul.

22 Haziran 2014 Pazar günü saat 13.00'deki açılışa Malatyalılar davet edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MAKİD'in Açılışı 22 Haziran'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement