Malatya'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Çakıran, Pelitli, Düzyol, Hisartepe ve Alhanuşağı mahallelerinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

24.05.2016 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Çakıran, Pelitli, Düzyol, Hisartepe ve Alhanuşağı mahallelerinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, havaların ısınmasıyla kent genelinde yol çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal bölgelerde bu çalışmalarını artırdı.

Battalgazi ilçe sınırlarında bulunan ve 5 mahallenin ulaşımını sağlayan 12 kilometrelik grup yolu asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

Çakıran, Pelitli, Düzyol, Hisartepe ve Alhanuşağı mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda sürdürülen asfaltlama çalışmalarının yanı sıra söz konusu mahalle merkezlerinde de asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bölgede geçtiğimiz yıl da yol genişletme, alt yapı ve asfaltlama çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgenin ulaşım sorunlarını büyük oranda çözdü.

Yapılan çalışmalar mahallelilerce de beğeniyle karşılandı. Malatya büyükşehir olduktan sonra sorunlarının daha hızlı çözülmeye başladığını belirten mahalleliler, yapılan çalışmalar ve otobüslerin mahallelere kadar gelmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ilgililere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement