Malatya Evi Projesi Hız Kazandı - Son Dakika
Yerel

Malatya Evi Projesi Hız Kazandı

Malatya Evi Projesi Hız Kazandı

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi tarafından yürütülen Malatya Evi projesi için Gölbaşı’nda bulunan arsayı kontrol etti.

24.01.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi tarafından yürütülen Malatya Evi projesi için Gölbaşı'nda bulunan arsayı kontrol etti.

MASTÖB Ankara Şube Yöneticileri tarafından makamında ziyaret edilerek Malatya Evi projesi hakkında AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'den destek talebinde bulundular. Ankara Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısından söz konusu parselin durumu hakkında bilgi alındıktan sonra arsanın yerinde bilgi alışverişi yapıldı.

Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, yapılacak Malatya Evi için arsanın kıymetine değinerek, "MASTÖB ile Gölbaşı Belediyesi'nin ortak çalışma yaparak sosyal tesisin temellerinin atılması için gerekli proje tadilleri yapılarak inşaat ruhsatlarının çıkarılması gerekiyor ve bende her aşamada gerekli desteği sağlayacağım" dedi.

MASTÖB Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu da, Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün projenin gerçekleşmesi yönündeki girişimlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti . Öz, en kısa zamanda belediyeye Malatyalılar adına hazırlanan projeyi sunacaklarını, bu projenin çok kısa zamanda hayata geçeceğini ve kazanan Malatya'nın olacağını istifade eden Malatyalılar olacağını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Evi Projesi Hız Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement