Malatya Gençlik Merkezi Hekimhan'da - Son Dakika
Yerel

Malatya Gençlik Merkezi Hekimhan'da

Malatya Gençlik Merkezi Hekimhan\'da

Orada Bir Köy Var Artık Çok Yakında Projesi kapsamında Malatya Gençlik Merkezi, Hekimhan ilçesinde bulunan Kurşunlu Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret etti.

11.12.2015 16:36

Orada Bir Köy Var Artık Çok Yakında Projesi kapsamında Malatya Gençlik Merkezi, Hekimhan ilçesinde bulunan Kurşunlu Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Battalgazi Gençlik Merkezi'nden Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Şube Müdürü Ahmet Yücel, Eğitim Görevlisi M. Akif Yılmaz ve çok sayıda Gençlik Merkezi üyesi, Hekimhan Kurşunlu Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret etti. Malatya Gençlik Merkezi üyelerinin hazırladıkları sunumlar ve Mevlana Haftası münasebetiyle yapılan sinevizyon gösterisi öğrenci ve öğretmenler tarafından büyük beğeni topladı. Öğrencilere Gençlik Merkezleri'nin hizmetleri ve çalışmaları anlatıldıktan sonra çocuklara hediyeler verildi.

Okul Müdürü Mesut Ulutaş ise bu ziyaretlerin sıklıkla yapılması gerektiğini, sosyal ve sportif anlamda öğrencilere büyük kazanımlar sağladığını ifade ederek, gençlik kampları gibi projelerde Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün desteklerini beklediklerini belirtti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Gençlik Merkezi Hekimhan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement