Malatya Lisesi Başarıya Koşuyor - Son Dakika
Yerel

Malatya Lisesi Başarıya Koşuyor

Malatya Lisesi Başarıya Koşuyor

Malatya Lisesi, 3 yıl içerisinde eğitim alanında yakaladığı başarılarla, adından söz ettiriyor.

16.04.2014 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Lisesi, 3 yıl içerisinde eğitim alanında yakaladığı başarılarla, adından söz ettiriyor.

Fiziki mekanlarında yaptığı iyileştirme çalışmalarıyla, eğitimdeki disiplin anlayışıyla çevresinde takdir edilen okul, yaptığı iyileştirme çalışmaları neticesinde "Beslenme Dostu Okul", "Beyaz Bayrak" gibi önemli sertifikalar aldı.

Malatya Lisesi Okul Müdürü Fevzi Kırık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlimiz eğitim tarihinde marka olmuş olan Malatya Lisesi Son 3 yıl içerisinde eğitim alanında birçok başarıya imza atarak tekrar eski günlerine dönme ve geçmişteki başarısını yakalamaya çalışmaktadır. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Bakanlığımız, Stratejik Yönetim yaklaşımını özendirmek ve uygulamayı hızlandırmak için 2005 yılından bu yana okul/kurumlarda gerçekleştirilen kalite yönetim sistemi ödül sürecinde İlimizde yapılan yarışmada, "Yılın Kaliteli Okulu" yarışmasında Genel orta öğretim kategorisinde Battalgazi - Malatya Lisesi İl birincisi olmuştur. Bu okulumuzun raporu Türkiye finaline katılmak üzere Bakanlığımıza gönderilmiştir" dedi.

Okullar Arası spor müsabakalarında birçok branşta dereceler elde eden Malatya Lisesi, 2013-2014 eğitim öğretim yılında Malatya'yı Futbol ve Yüzmede Bölgede temsil edecek. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Lisesi Başarıya Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement