Malatyalı İş Adamından Engellilere Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Malatyalı İş Adamından Engellilere Tekerlekli Sandalye Yardımı

Malatyalı iş adamı ve Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Ankara Şubesi Başkanı Ekrem Dernek tarafından 60 engelliye tekerlekli sandalye yardımı yapılacağını bildirildi.

11.06.2011 12:30

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şubesi Başkanı Ali Haydar Koyun, Malatyalı iş adamı ve Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Ankara Şubesi Başkanı Ekrem Dernek tarafından 60 engelliye tekerlekli sandalye yardımı yapılacağını bildirdi.

Koyun, yaptığı yazılı açıklamada, Dernek'in, Malatya'da yaptırdığı okul, sağlık ocağı, öğrencilere verdiği burslar ve ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı yardımlarla sözde değil özde duyarlı olduğunu ifade etti.

Koyun, şunları kaydetti:

"Malatyalı iş adamımız ve Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek tarafından ilimizdeki ihtiyaç sahibi 60 engelli vatandaşımıza tekerlik sandalye yardımı yapılacak. Derneğimiz aracılığıyla yapılacak olan tekerlekli sandalye yardımından faydalanmak isteyen, maddi durumu iyi olmayan ve hiç bir sosyal güvencesi bulunmayan ihtiyaç sahibi engellilerimizin sağlık kurulu raporu, ikametgah ve nüfus cüzdan fotokopisi ile en kısa sürede derneğimize müracaat etmelerini istiyoruz. Desteklerinden dolayı da Dernek'e şükranlarımızı sunuyoruz. "

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatyalı İş Adamından Engellilere Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement