Malazgirt'te Anneler Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Malazgirt'te Anneler Günü Etkinliği

Malazgirt\'te Anneler Günü Etkinliği

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesindeki Fatma Zehra Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından “Anneler Günü” programı düzenlendi.

18.05.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesindeki Fatma Zehra Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "Anneler Günü" programı düzenlendi.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Fatma Zehra Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yıldırım Türeli, annelerin ailenin temel direği ve toplumun da geleceği olduğunu söyledi. Türeli, "Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür. Anneler Günü'nüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okunarak, şarkılar seslendirildi. Skeçler ve halkoyunları gösterisinin ardından Anneler Günü'ne yönelik yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.

Programın sonunda Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür ederek, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Programa Malazgirt Belediye Başkan Vekili Nuran Kahraman, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirt'te Anneler Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement