Malkara 14 Kasım Stadı'na Pilavlı Ayranlı Açılış - Son Dakika
Yerel

Malkara 14 Kasım Stadı'na Pilavlı Ayranlı Açılış

Malkara 14 Kasım Stadı\'na Pilavlı Ayranlı Açılış

Tekirdağ Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz, 14 Kasım Stadı’nın açılışının 29 Kasım Pazar günü yapılacağını söyleyerek taraftarları maça davet etti.

28.11.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz, 14 Kasım Stadı'nın açılışının 29 Kasım Pazar günü yapılacağını söyleyerek taraftarları maça davet etti.

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden Malkara Belediyespor, pazar günü 14 Kasım Stadı'nda Çerkezköy 1911'i ağırlayacak. Maç öncesi açıklama yapan Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz, centilmence bir maç dileğinde bulundu.

Başkan Celal Yılmaz, "Büyük Malkara takımının bu azimli ve kararlı gidişinin bu şekilde devam edeceğini söylemiştim ve yine söylüyorum. Liderin peşini bırakmayacağız, inşallah zirvenin tepesine çıkacağız. Teknik ekibe ve futbolcularıma güveniyorum. Liderlik yolunda taraftarımızın canı gönülden takımına sahip çıkmasını istiyoruz. Bu yüzden Çerkezköy maçında takımımıza tam destek için taraftarlarımızdan stadı hınca hınç doldurmasını ve tezahürat yapmalarını arzu ediyoruz. Rakibimiz Çerkezköy'ü dostane biçimde ağırlayacağız. Pilavlı-ayranlı açılış maçına herkes davetlidir" dedi.

Açılış töreninde Malkara Belediyespor'un U-11, U-12, U-16 yaş kategorilerindeki alt yapı takımları, Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden Malkara Belediyespor A takımı, Türkiye 3. Voleybol Erkekler Ligi'nde yer alan Malkara Belediyespor Voleybol Takımı ve Veteranlar Liginde Malkara'yı temsil eden Malkara Belediyespor Veteran Futbol Takımının tanıtımları, kurban kesimi ve plaket takdimi yapılacak. Müsabaka öncesinde taraftarlara ikramlarda bulunulacak ve saat 13.00'de Malkara Belediyespor - Çerkezköy 1911 müsabakası oynanacak. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara 14 Kasım Stadı'na Pilavlı Ayranlı Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement