Malkara'da 2 Bin 500 Fidan Dikildi - Son Dakika
Yerel

Malkara'da 2 Bin 500 Fidan Dikildi

Malkara\'da 2 Bin 500 Fidan Dikildi

Tekirdağ’a bağlı Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Demircili Mahalle Muhtarlığı tarafından ’Ağaç Dikim Kampanyası’ kapsamında fidan dikimi etkinliği geçekleştirildi.

07.03.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Demircili Mahalle Muhtarlığı tarafından 'Ağaç Dikim Kampanyası' kapsamında fidan dikimi etkinliği geçekleştirildi.

Etkinlikte, Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü ile Keşan Orman İşletme Müdürlüğü'nden temin edilen akasya, çam, çınar, ıhlamur, kalpaka gibi türlerden 2 bin 500 adet fidan, köy giriş ve çıkışlarına, mezarlığa ve mahallenin muhtelif bölgelerine belediye personeli ile mahalle halkı tarafından dikildi.

Demircili Mahallesi Muhtarı Tural Baykal yaptığı açıklamada, "Köyümüzü ağaçlandırmak ve gençlerimize ağaç sevgisini aşılamak amacıyla fidan dikimi ve çevre düzenlemesi yapıldı. Malkara Belediyesine ve Demircili halkına geleceğimizin güvencesi olan doğaya olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli'nin de çok emeği geçti. Öte yandan ağaç dikme kampanyasına katılan, azalarımız ve halkımızdan da Allah razı olsun. Demircili halkımızla bu güzel etkinliği paylaşmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da 2 Bin 500 Fidan Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement