Malkara'da Çocuk İhmali ve İstismarına Dikkat Çekildi - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Çocuk İhmali ve İstismarına Dikkat Çekildi

Malkara\'da Çocuk İhmali ve İstismarına Dikkat Çekildi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde din görevlilerinin toplumun birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunması ve toplumsal problemlerin çözümünde etkin rol almaları amacıyla yürütülen faaliyetlerden biri olan ’Çocuk İhmal ve İstismarının Önlenmesi’ konulu seminer verildi.

11.06.2015 12:07

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde din görevlilerinin toplumun birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunması ve toplumsal problemlerin çözümünde etkin rol almaları amacıyla yürütülen faaliyetlerden biri olan 'Çocuk İhmal ve İstismarının Önlenmesi' konulu seminer verildi.

Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen seminerde, din görevlilerine hitap eden Tekirdağ İl Müftülüğünde görevli Din Hizmetleri Uzmanı Osman Kılıçoğlu, çocuk ihmal ve istismarının önlenmesi konusunda yapılması gereken hususlara vurgu yaptı. Seminerde, çocuklarda oluşabilecek davranış farklılıklarına da dikkat çekildi.

Seminerin, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında yapılan protokol ile Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında gerçekleştirildiğini söyleyen Malkara Müftüsü Ali Gülbağcı, "Bu konuda yürütülen faaliyetlerde, çocuk ihmali ve istismarının önlenmesine yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Yakın zamanda camilerde açılacak Kur'an kursları dolayısıyla içerik, zamanlama açısından faydalı olmuştur" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Çocuk İhmali ve İstismarına Dikkat Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement