Malkara'da Okul Yararına Eğlence Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Okul Yararına Eğlence Düzenlendi

Malkara\'da Okul Yararına Eğlence Düzenlendi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Malkara Anadolu Lisesi yararına Okul Aile Birliği tarafından yemekli eğlence programı düzenlendi.

17.01.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Malkara Anadolu Lisesi yararına Okul Aile Birliği tarafından yemekli eğlence programı düzenlendi.

Kardelen Düğün Salonu'nda düzenlenen yemeğin ev sahipliğini Okul Aile Birliği Başkanı Resmiye Akdeniz, Başkan Yardımcısı Emine Ergen ile Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Tunalı, Leyla Erdem, Mehmet İşlek ve Ömür Öner yaptı.

Düzenlenen organizasyonla ilgili açıklama yapan Okul Aile Birliği Başkanı Resmiye Akdeniz, okulun belli ihtiyaçlarının karşılanması ve eğitime gönül vermiş insanların birlikte hoş vakit geçirebilmeleri için böyle bir geceyi tertip ettiklerini söyledi. Resmiye Akdeniz "Yaklaşık 200 kişinin katıldığı gecede organizasyonun gerçekleştirilmesine katkıda bulunan başta Okul Aile Birliği Üyeleri olmak üzere, okulun kurucu eski okul aile birliği üyelerine, siyasi parti temsilcilerine, Türk Kadınlar Birliği ve Atatürkçü Düşünce Derneği temsilcilerine, Duygu Organizasyon sahibi Aynur Çeşmeliler'e ve katılan öğretmen ve öğrenci velilerine teşekkür ederim" dedi.

Okulun kurulmasında emeği geçen Eski Okul Aile Birliği Başkanlarından Lebibe Neşe Yılmaz da, programda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz, "Ben ve arkadaşlarım bunu büyük bir zevkle yaptık. Öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin desteğiyle yaptık. Yaptığımız işten hiç gocunmadık. Yaptığımız iş için çok mutluyuz. Ne yaptıysak çocuklarımız için yaptık. Anadolu Lisesi'nin bugün gelmiş olduğu durumu gözlemliyoruz ve çok mutluluk duyuyoruz. Biz yaptığımız her şeyi çocuklarımız için yaptık. Kardeşlerimize devrediyoruz bu işleri. İnşallah daha güzel şeyler olacak. Bizden yana helal olsun. Çocuklarımız en güzel şeyleri hak ediyorlar. Ben herkese iyi eğlenceler diliyorum arkadaşlarım adına. Onların da geçmişte yaptıkları emekler için hepsine teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum. Evlatlarımız inşallah en güzel yerlerde olsunlar" diye konuşarak davetlilere doyasıya eğlence diledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Okul Yararına Eğlence Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement