Malkara Kaymakamı Halal'dan Polise Başarı Belgesi - Son Dakika
Yerel

Malkara Kaymakamı Halal'dan Polise Başarı Belgesi

Malkara Kaymakamı Halal\'dan Polise Başarı Belgesi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Kaymakamı Mahmut Halal, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 18 polis memurunu ’Başarı Belgesi’ ile ödüllendirdi.

06.04.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Kaymakamı Mahmut Halal, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 18 polis memurunu 'Başarı Belgesi' ile ödüllendirdi.

Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, görev yaptıkları süre içerisinde sunulan kamu hizmetlerinde göstermiş oldukları başarılı çalışmalar ve üstün gayret ile örnek davranışlarından dolayı ilçede görev yapan 18 emniyet mensubunun Başarı Belgesi ile takdir edildiğini kaydetti.

Ödül töreninde konuşan Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, "İlçemizde meydana gelen asayiş olaylarının aydınlatılmasında ve şüphelilerin yakalanarak ilçede güven ortamı oluşturulmasında gösterdikleri özverili çalışmalar ve görevlerinde gösterdikleri başarılardan dolayı kendilerini başarı belgesi ile ödüllendiriyorum. 3 yıllık değerlendirmelerime göre Malkara polisi çok büyük başarılara imza atmıştır. Bu başarıyı hak eden polislerimizi kutluyorum" dedi.

Kaymakam Halal, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün tüm personeline başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Polis memurları Necdet Başalan, Mehmet Tuğrul, Mücahit Koçak, Mehmet Özdoğan, Salih İleri, Nevzat Aksüt, Selçuk Çetin, Dursun Soytürk, Vedat Mataş, Sevgin Aksüt, Halit Duman, Recep Büyük, Recep Budak, Harun Dereli, Mustafa Yücel, Orhan Öztürk, Mehmet Kılğı, Süleyman Duvar, başarı belgelerini Malkara Kaymakamı Mahmut Halal'ın elinden aldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Kaymakamı Halal'dan Polise Başarı Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement