Maltepe'de Esnafın Yüzü Gülecek - Son Dakika
Güncel

Maltepe'de Esnafın Yüzü Gülecek

Maltepe\'de Esnafın Yüzü Gülecek

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Maltepe'de esnafım gülmüyorsa, ben de gülemem. Sizlerin yüzünü güldürmek için elimizden gelen neyse yapıyoruz ve yapacağız" dedi.

21.01.2015 14:45  Güncelleme: 14:46

Altayçeşme Mahallesi'nde kurulan ve yakın bir zamanda Bağlarbaşı Mahallesi'ne taşınacak taşınacak "Yüzevler Semt Pazarı"nı ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, pazarcılara "hayırlı olsun" dileklerini iletti. Ziyarette Kartal Umum Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mete Boyraz, Maltepe Belediye Zabıta Müdürü Aptullah Gezer ve zabıta amirleri de hazır bulundu.

"DOST ELİNİZİ UZATIN"

Ziyarette esnafın ve halkın sorunlarını da dinleme imkânı bulan Kılıç, pazarcıların düzenlediği toplantıya da katılarak bir konuşma yaptı. Kılıç konuşmasında, "Çarşamba günleri Altayçeşme'de kurulan pazarımızı, Bağlarbaşı mahallemize taşıyoruz. Buradaki temel amaç, sizlerin Maltepe'nin geneline hizmet vermenizdir. Bağlarbaşı'ndaki vatandaşlarımızın da sizlere ihtiyacı var, onlara dost elinizi uzatın. Ben, yeni yerinizde göstereceğiniz davranışlarla halkın gönlünü kazanacağınıza inanıyor, esnafıma güveniyorum. İnsan sağlığı ve huzuru için sizlerin de elinizden geleni bundan sonra göstereceğinize canı gönülden inanıyorum. Aslında pazarlarımızı özü itibariyle kapalı mekânlarda toplamamız gerekiyor. Bu ciddi bir ihtiyaç ve gerekliliktir" diye konuştu.

TEMİZLİĞE ÖNEM VERİN

Yeni pazar yerinde bir takım eksiklikler ve sorunlarla karşılaşılabileceğini de belirten Kılıç, konuşmasına şöyle devam etti: "Bu eksiklikleri kademeli olarak, el birliğiyle gidereceğiz. Ayrıca şunu da bilmenizi isterim ki, belediye personelimiz sizlere en ufak bir sıkıntı yaşatırsa karşılarında beni bulurlar. Buralar sizin ekmek tekneniz, siz buradan ekmek kazanıyorsunuz. Ama buraları temiz tutmuyorsunuz. Vatandaşlarımızdan şikâyetler geliyor. Çoluk çocuğunuzu doyurduğunuz bu yerler sizin eviniz gibi olmalı. İnsan evini pis tutar mı? Sizlere yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapmayın. Maltepe'de esnafım gülmüyorsa, ben de gülemem. Sizleri güler yüzlü görmek için elimizden gelen neyse yapıyoruz ve yapacağız. Sizler de içinizdeki sevgi pınarınızı kurutmayın. Kendini seven insan, ailesini de sever, çevresini de sever. Çevresine ve doğaya saygı duyar."

Kılıç'tan sonra söz alan Kartal Umum Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mete Boyraz ise Kılıç'a teşekkür ederek, "Herhangi bir sorun yaşarsanız Başkanımız da burada, ben de buradayım. Her durumda bizlerle iletişime geçebilirsiniz" dedi. Kılıç daha sonra semt pazarını dolaşarak, vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maltepe'de Esnafın Yüzü Gülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement