Mamak'a Hizmet Edenler İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Mamak'a Hizmet Edenler İftarda Buluştu

Mamak ilçe protokolü, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün ev sahipliğinde Saimekadın Meriç Tesisleri’nde verilen iftarda bir araya geldi.

05.07.2014 12:16

Mamak ilçe protokolü, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün ev sahipliğinde Saimekadın Meriç Tesisleri'nde verilen iftarda bir araya geldi.

İftarda Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak Kaymakamlığı protokolü ve siyaset protokolü ile bir araya geldi. İlçeye hizmet edenlerin bir araya geldiği iftar yemeğine katılanlara teşekkür eden Akgül, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Akgül, "Ramazan ayı geldi ve tüm güzellikleriyle devam ediyor. Bu bereketli sofralarda hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de ilçemizde görev yapan arkadaşlarla bir arada olmak istedik" dedi.

Akgül, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da mütevazı sofralarda iftar açtıklarını belirterek, "Biliyoruz ki iftar sofraları zenginin, fakirin, gencin, yaşlının kaynaştığı sofralardır. İlçemizde her gün halkımızla iç içe oluyoruz. Gücümüz yettiğince de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu sofralarda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Davetliler okunan dualardan sonra tasavvuf müziği eşliğinde oruçlarını açtı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'a Hizmet Edenler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement