Mamak Belediye Başkanı Akgül Vatandaşlarla İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediye Başkanı Akgül Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Akgül Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül düzenlenen iftar yemeğinde Kıbrıs köyü sakinleriyle bir araya geldi.

15.07.2014 11:32

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül düzenlenen iftar yemeğinde Kıbrıs köyü sakinleriyle bir araya geldi.

İftar programında bir konuşma yapan Başkan Akgül, amaçlarının Ramazanın bereketini, rahmetini, güzelliğin, hep beraber yaşama olduğunu belirterek "Zengin, fakir, konu komşu hepsi bir araya gelsin, aynı sofrayı paylaşsın ve o paylaşım bereketini yaşayalım. Aslında güzellik bu paylaşmaktan geçiyor.

Bizim amacımız zaten vatandaşa hizmet etmektir. Vatandaşımızın önceliğine göre de hareket etmektir. İşte bu sofralar da onun göstergesi. Bunun ötesinde Kosava'da kardeş belediyemiz var. Orada da her gün 500 kişilik iftarımız devam ediyor. Buna benzer etkinliklerle Ramazan'nın güzeliklerini yaşamak ve yaşatmak adına, vatandaşlarımız adına ne gerekiyorsa tedbirleri aldık. 100 bin vatandaşımıza bu şekilde ulaşmış olduk. Bu şu demek, bütün mahallelere kapsam dahilinde gidilerek her sofrada farklı insanların oturması anlamına geliyor" diye konuştu.

Kıbrıs Köyü Muhtarı İskender Demirkan ise, "Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e teşekkür ediyorum. Her sene burada iftar yemeği veriyor. Geçen sene 2 bin 500 kişiydi, bu sene bu sayı 3 bine çıkar. İnşallah daha fazlaşacak. İnsanlar birbirleriyle daha da kaynaşacak. Eski Ramazanların tadı gelecek" ifadesini kullandı.

Kıbrıs köyü sakinleri ise iftar programı için Akgül'e teşekkür ederek, "Mübarek Ramazanda Kıbrıs köyü halkına bu sevgiyi, coşkuyu yaşattığı için Sayın Başkana teşekkür ederiz. Bu tür şeylerin olması insana birlik, beraberlik, huzur veriyor" dedi.

Kur'an-ı Kerim okunmasından sonra ezanla birlikte iftarlar açıldı ve ardında dualar edildi. Daha sonrasında ise Kıbrıs Köyü Muhtarı İskender Demirkan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e hediye olarak bir tablo verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediye Başkanı Akgül Vatandaşlarla İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement