Mamak Belediyesi DSİ Genç Basketbol Takımı Ankara Üçüncüsü - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediyesi DSİ Genç Basketbol Takımı Ankara Üçüncüsü

Mamak Belediyesi DSİ Genç Takımı, sezonu üçüncülükle tamamladı.

03.05.2016 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi DSİ Genç Takımı, sezonu üçüncülükle tamamladı. Katıldığı müsabakalarda rakiplerini farklı skorlarla yenen Mamak Belediyesi DSİ Genç Basketbol Takımı, Gençler A Kategorisi'nde sezonun son maçında Turgut Özal Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. İki ekibin zorlu mücadelesinden Mamak Belediyesi DSİ Genç Basketbol Takımı 75-65'lik skorla üstün ayrılan taraf oldu ve Gençler A Kategorisi'nde Ankara üçüncüsü olarak sezonu kapattı.

BASKETBOLUN GELECEĞİ MAMAK'TA

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, genç takımın elde ettiği başarıların Türkiye'deki alt yapı takımlarına da örnek olacağının altını çizerek, "Genç basketbolcularımızı tebrik ediyorum. Alınan bu sonuç Mamak'ta Türk Basketbolu'nun geleceğinin ne kadar parlak olduğunun bir göstergesi" dedi.

GELECEK VAAT EDİYORLAR

Ankara Arena Spor Salonu'nda oynanan maçta karşılaşmaya hızlı başlayan yeşil beyazlı ekip, rakibi karşısında ilk periyodu, 23-20 önde kapadı. Etkili performanslarıyla ikinci periyotta da oyun üstünlüğünü ele geçiren Mamak'ın genç dev adamları soyunma odasına 41-31 önde girdi. İkinci yarıda da rakibine geçit vermeyen Mamak Belediyesi DSİ Genç Basketbol Takımı, karşılaşmadan 75-65 galip ayrıldı. Takım Koçu Caner Afacan, "Başarılı bir sezon geçirdik. Genç ve mücadeleyi seven bir takımız. Şampiyonluk kupasını evimize getirmeyi çok istiyorduk. Üçüncü olduk. Oyuncularımı etkili performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Sezon boyunca desteklerini esirgemeyen Mamak Belediye Başkanımız ve DSİ yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediyesi DSİ Genç Basketbol Takımı Ankara Üçüncüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement