Mamak'ta Dönüşüm Seminerleri Devam Edecek - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta Dönüşüm Seminerleri Devam Edecek

Geçen eğitim öğretim yılı içerisinde Mamak’ta bulunan okullarda geri dönüşüm seminerleri düzenleyen Mamak Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı içerisinde de dönüşüm seminerlerine devam edecek.

13.09.2014 10:59

Geçen eğitim öğretim yılı içerisinde Mamak'ta bulunan okullarda geri dönüşüm seminerleri düzenleyen Mamak Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı içerisinde de dönüşüm seminerlerine devam edecek.

Doğayı koruyan birçok projeye imza atan Mamak Belediyesi, geri dönüşüm çalışmalarını başarıyla yürütürken bir yandan da geri dönüşümün önemini genç kuşaklara aktarıyor. Geçen eğitim öğretim yılı içerisinde Mamak'ta bulunan okullarda geri dönüşüm seminerleri düzenleyen Mamak Belediyesi yeni eğitim öğretim yılı içerisinde de dönüşüm seminerlerine devam edecek. İlköğretim okullarında verilen seminerlerle öğrencilere dönüşümün önemi anlatılıyor. Çevreyi ve doğayı korumanın en önemli yolunun genç kuşakları bilinçlendirmek olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Geçen yıl geri dönüşüm çalışması yapan lisanslı firmaların uzman personelleri tarafından binlerce öğrenciye bilgilendirici seminerler düzenlendik. Gelişmiş tüm ülkeler bir yandan geri dönüşümle doğasını koruyor bir yandan da ekonomisine katkı sunuyor" dedi.

Mamak Belediyesi geri dönüşüm eğitimlerini yalnızca seminerlerle sınırlamıyor. İlçede bulunan okullara yönelik organize edilen Katı Atık Entegre Tesisi gezisi ile öğrenciler dönüşümü yerinde görüp inceleme şansı elde ediyor. Ayrıca, yine ilçede bulunan okullara yönelik tiyatrolar organize ediliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta Dönüşüm Seminerleri Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement