Manavgat - Kazaya Bakarken Otobüs Çarptı - Son Dakika
Güncel

Manavgat - Kazaya Bakarken Otobüs Çarptı

Manavgat - Kazaya Bakarken Otobüs Çarptı

Kazaya bakarken otobüs çarptı ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde yoldaki kazaya bakmak için motosikletten inen kadın, tur otobüsünün çarpması sonucu yaralandı.

25.07.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazaya bakarken otobüs çarptı

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde yoldaki kazaya bakmak için motosikletten inen kadın, tur otobüsünün çarpması sonucu yaralandı.

Manavgat'a bağlı Kızılağaç Mahallesi'ndeki Akseki yol kavşağında dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, Manavgat'tan Alanya'ya giden Göksel Pancar'ın kullandığı 42 AFT 46 plakalı otomobile, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Pancar'ın kullandığı otomobil yol ayrımındaki bariyere çarparken, diğer otomobil olay yerinden kaçtı. Konya'dan Alanya'ya tatile gittiği belirtilen Pancar ve otomobildekiler kazayı yara almadan atlattı.

07 LBY 26 plakalı motosikletle yoldan geçen Serdar Çoban ve arkasında oturan eşi Yasemin Çoban, kazaya bakmak için motosikletten indi. Bu sırada havalimanından aldığı turistleri otele götüren Orhan Şengün'ün kullandığı 07 CAJ 03 plakalı otobüs, önce Yasemin Çoban'a andından da park halindeki motosiklete çarptı. Kazada yaralanan Yasemin Çoban, ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Turistler ise başka bir otobüsle otele gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat - Kazaya Bakarken Otobüs Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • göksel: İşte böyle bir ülkede yaşıyoruz bana vuran aracı bulamıyorlar.. Yazık gerçekten çok şükürki birşeyimiz yok.. 1 0 Yanıtla

Advertisement