Manavgat'ta "İş Kadınları Fuarı" Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta "İş Kadınları Fuarı" Düzenlendi

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) tarafından "Potansiyel İş Kadınları Fuarı" düzenlendi.

07.03.2016 16:05

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) tarafından "Potansiyel İş Kadınları Fuarı" düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda bu yıl 7'incisi düzenlenen fuarın açılışına Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, MASİAD Başkanı Turgay Akar, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Fuarda el işi ve gıda kategorilerinde 81 stant açılırken kadınlar, gıda ve el sanatları kategorilerinde hünerlerini sergiledi. Fuar kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren kadınlara 12 Mart'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde ödülleri sunulacak. Törende birincilere bin lira, ikincilere 750 lira, üçüncülere 500 lira ödül verilecek.

MASİAD Başkanı Akar, bu seneki fuarın ana temasının "Kadına şiddete hayır" olduğunu söyledi.

Kadınların iş hayatına ve ekonomiye katkı sağlamaları için bu fuarı düzenlediklerini anlatan Akar, şöyle konuştu:

"Jüri üyelerimiz tarafından puan yöntemiyle belirlenerek dereceye girecek kadınlarımıza 12 Mart'ta ödüller vereceğiz. Fuarda ayrıca LÖSEV Vakfı ve Manavgat Ortopedik Engelliler Derneği de stant açarak, lösemi hastalarına ve ortopedik engelli vatandaşlarımıza dikkat çekmeyi amaçladık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için her yıl yaptığımız bu etkinlik önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecek. Umarım bundan sonra kadınlarımız şiddet görmez, kadın cinayetleri olmaz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta 'İş Kadınları Fuarı' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement