Manavgat'ta Oto Galericiler Kooperatif Kuracak - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Oto Galericiler Kooperatif Kuracak

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından düzenlenen toplantıda bir araya gelen oto galericiler, "Galericiler Sitesi" kurma yolunda ilk adımı attı.

11.10.2014 16:48

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından düzenlenen toplantıda bir araya gelen oto galericiler, "Galericiler Sitesi" kurma yolunda ilk adımı attı.

Irmak Garden'da gerçekleştirilen toplantıya, MESO)Başkanı Hasan Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve Manavgat'ta bulunan galericiler katıldı.

Çelik, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, göreve geldiklerinde esnaf gruplarından komiteler oluşturacakları ve bu komiteler sayesinde iş kollarıyla daha yakın ilişki içinde olacaklarına dair söz verdiklerini hatırlattı.

Verdikleri sözü ilk olarak oto galerici esnafıyla gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çelik, şöyle konuştu:

"İlçe merkezlerinde oto galerisine izin verilmediği için meslek mensuplarımızın hiçbirisinin işyeri açma ruhsatı bulunmuyor. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçim sürecinde oto galericilerini Manavgat merkezinden Ilıca'da bulunan ve yeniden düzenlenen Manavgat Ticaret Merkezine taşınacağını söylemişti. Oto galerici esnafımızın isteği doğrultusunda bir komite oluşturarak hemen çalışmalara başlayacağız. Kendimiz bir arazi alarak burada kooperatif aracılığıyla işyerlerimizi yapıp, kendi sitemizi oluşturabiliriz. Tahsis alarak bunu yapabiliriz. Bütün bu işlemleri gerçekleştirmek için başkanlığımda 10 arkadaşımızın da yer alacağı bir komite kooperatif geçici yönetimi oluşturacağız. Bu komite, Oto Galericileri Kooperatifinin kuruluş çalışmalarını ve kurumlarla yapılacak görüşmeleri gerçekleştirecek."

Toplantıda Hasan Kal, Hasan Uysal ve Zeki Pardı, MESO Oto Galericiler Komitesi'ne seçildi. MESO Başkanı Hasan Çelik başkanlığındaki Oto Galericileri Kooperatifi Komitesi de Mehmet İyiol, Ramazan Süzen, Nuri Karayel, Ali Şahin, Mustafa Özden, Erhan Işık, Hasan kal, Mustafa Taşar, Mehmet kalın ve Mehmet Avcı'dan oluştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Oto Galericiler Kooperatif Kuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement