Manavgat'ta Sıcak Asfalt Çalışması - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Sıcak Asfalt Çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın birçok mahallesinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

19.10.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın birçok mahallesinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, grup yollarını sıcak asfaltla kaplamaya devam ettiği belirtildi.

Manavgat ilçesinde, Sarılar, Dolbazlar, Evrenler Yavşı, Çeltikçi, Aşağı Işıklar, Demirciler, Dikmen, Seydiler, Cevizler, Hacıali, Kızılağaç mahalleleri grup yollarını sıcak asfaltla kaplama yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın doğusunda ve batısında kurduğu iki asfalt plenti ile kırsal bölgelere daha hızlı asfalt hizmeti götürüldüğü ve bu çalışmaların Çavuşköyü Mahallesi'nde devam ettiği bildirildi.

Manavgat'ta öncelikle Sarılar, Dolbazlar ve Evrenler Yavşı Mahallelerindeki grup yolunun 5 kilometrelik kısmı, sıcak asfaltla kaplayan ekiplerin, daha sonra aynı bölgede bulunan 4 kilometrelik Dikmen Mahallesi yolu ile yine 4 kilometre uzunluğundaki Çeltikçi, Aşağı Işıklar ve Demirciler bağlantı yolundaki asfalt çalışmasının tamamlandığı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Büyükşehir Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Kızılağaç mahallesinde de bin 200 metrelik sıcak asfalt çalışmasının yapıldığını, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerinin ara vermeden Çavuşköy mahallesinin 3 kilometrelik grup yolunda çalışmalara başladığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Sıcak Asfalt Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement