Manifaturacılar Çarşısı Esnafıyla Kahvaltı - Son Dakika
Güncel

Manifaturacılar Çarşısı Esnafıyla Kahvaltı

Manifaturacılar Çarşısı Esnafıyla Kahvaltı

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bir süre ara verdiği kahvaltılı bilgilendirme toplantılarına yeniden başladı.

28.07.2016 16:26  Güncelleme: 16:27

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 'Kent Meydanı' projesinin devamı niteliğinde olan 'Manifaturacılar Çarşısı'nda bir dizi değişiklikler yapılacağı açıklandı. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Manifaturacılar Çarşısında dükkânları olan esnafla kahvaltıda buluştu.

Jeotermal suyun ilçeye gelmesiyle beraber hızla gelişip büyüdüğünü belirten Başkan Yavaş,"2006 yılında şehrimiz nasıl büyüyebilir, eldeki nüfusu nasıl muhafaza edebiliriz. Şehrimize hem belediye olarak hem de vatandaş olarak nasıl katkı sağlayabiliriz maksadıyla daha önce birkaç tane toplantılar yaptık. Cumhuriyet Meydanında ki esnaf arkadaşlarla hemde öğretmen ve okul müdürü arkadaşlarla hemde değişik kesimden arkadaşlarla bir araya geldik. Bugün arasta diyebileceğimiz manifaturacılar çarşısı ve etrafındaki esnafla bir araya geldik. Manifaturacılar çarşısında düzenleme söz konusu ve Cumhuriyet Meydanının projesine hep beraber entegre olabilmemiz için nasıl bir çalışma yapmamız konusunda sizleri bilgilendirmek için toplandık. Şehirler sadece Belediyenin şehri değil. Belediyeler yâda yerel yönetimler yaptığı bütün çalışmaları halkın huzuru ve mutluluğu için yapıyor. Yaptığımız çalışmalar hiçbir zaman belediye başkanının yaptığı bir çalışma değil. Birlikte çalışıyoruz, birlikte inşaa ediyoruz anlayışıyla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Hiçbir belediye başkanı halkın mutsuzluğu ile ilgili çalışma yapmaz. Sındırgı bizim 2004 yılında planladığımız ve hayal ettiğimize göre istediğimiz noktada gidiyor. 2006 yılında termal turizm merkezi ilan ettirmemizle beraber teşvik kapsamına alındığından ve 2008 yılında jeotermal suyun ilçeye getirilmesiyle ilgili yaptığımız anlaşma çerçevesinde sıcak suyun ilçeye gelmesiyle beraber yatırımalar yapılıyor. Bir şehir de emlak fiyatları artıyorsa rahat olun belediye çalışıyordur" dedi. Başkan Yavaş, konuşmasının devamında Manifaturacılar Çarşısında yapılacak çalışmayla ilgili bilgi verdikten sonra kahvaltılı toplantı sona erdi.

Belediye Otelinde gerçekleştirilen esnafla yapılan toplantıya Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak, Makine İkmal ve Onarım Müdürü Fatih Acar katıldı. Toplantı sonunda esnaflara hediyeler verildi. Başkan Yavaş, Sındırgının Termal Turizmde marka olabilmesi için merkezde ve kırsalda projeleri bir bir hayata geçtiğini belirtti. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Balıkesir'in termal turizmde parlayan yıldızının Sındırgı olduğunu ifade etti. İlçedeki termal turizme yönelik gelişime ve değişime esnafında ortak olması için istişarelerin devam edileceği bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manifaturacılar Çarşısı Esnafıyla Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement