Manisa'da 15 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası Gülderen Kılınç, Taburcu Edildi - Son Dakika
Güncel

Manisa'da 15 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası Gülderen Kılınç, Taburcu Edildi

Gölmarmara ilçesinde geçen ay meydana gelen ve 15 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralı kurtulan tek kişi olan 55 yaşındaki Kılınç taburcu edildi.

05.08.2015 19:41  Güncelleme: 12:11

Gölmarmara ilçesinde geçen ay 15 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasından tek yaralı kurtulan 55 yaşındaki Gülderen Kılınç, "Kaza bende derin izler bıraktı, kurtulduğuma bir yerde sevinemedim. Mahallemde çok ocaklar söndü, çok yuvalar yıkıldı. Onlarca çocuk öksüz ve yetim kaldı" dedi. Kılınç, hastanedeki tedavisinin ardından Salihli Çökelek Mahallesi'ndeki evine geldi. AA muhabirine kazayı anlatan Kılınç, sabah 04.30 sıralarında tarlada çalışmaya gitmek için sağlık ocağı önünde toplandıklarını ve traktör kasasına bindiklerini belirtti.

Kazanın nasıl meydana geldiğini anlayamadığını, bir anda kendini yol kenarında çalılıklar arasında bulduğunu ve hareket edemediğini ifade eden Kılınç, "Çevremde 'kaza oldu, kaza oldu. Tanker traktöre çarptı' sesleri duydum. Duyuyor ama tepki veremiyor, kımıldayamıyordum. Bir an ya beni görmezlerse diye düşündüm, bu sırada biri yanıma yanaşarak 'Sabret teyze ambulanslar geliyor' deyince biraz rahatladım" dedi. Kılıç, sağlık görevlilerinin kendisini ambulansa taşırken, çevrede birçok kişinin yerde yattığını gördüğünü ama durumlarından haberdar olmadığını anlattı. Kılınç, daha sonra bir bölümü yoğun bakımda olmak üzere 1 ay süren bir tedavi süreci yaşadığını söyledi. Akciğerlerinde bir sorun bulunduğunu, kalça ve kaburgasında çatlak olduğunu bildiren Kılınç, tedavisinin sürdüğüne işaret etti.

Kılıç, kazanın kendisinde derin izler bıraktığını ve kurtulduğuna bir yerde sevinemediğini belirterek, şunları kaydetti; "Mahallemde çok ocaklar söndü, çok yuvalar yıkıldı. Onlarca çocuk öksüz ve yetim kaldı. Kazada 16 kişiden 15'inin ölmesi ve sadece benim hayatta kalmam da bir mucize. Manisa'da yoğun bakım ünitesinde iken yanıma gelen hemşire ve doktorlar aralarında kazada tek bir kişi kurtulduğunu konuştuklarını duydum, 'O mucize kadın benim. Bana dua edenlerden Allah razı olsun' dedim. Allah'ıma bin kere şükür."

Olay

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde 6 Temmuz 2015'te bağlara asma yaprağı toplamaya giden tarım işçilerinin bulunduğu kamyonet, Hacıveliler Mahallesi mevkisinde süt tankeri ile çarpışmış, kazada 15 kişi yaşamını yitirmişti.

Manisa\'da 15 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası Gülderen Kılınç, Taburcu Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da 15 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası Gülderen Kılınç, Taburcu Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement