Manisa'da CHP Seçim Aracının Lastikleri Patlatıldı - Son Dakika
Yerel

Manisa'da CHP Seçim Aracının Lastikleri Patlatıldı

Manisa\'da CHP Seçim Aracının Lastikleri Patlatıldı

Manisa’da Cunmuriyet Halk Partisi (CHP)’nin seçim aracına bazı partililerin özel araçlarına saldırı düzenlendiği öğrenildi.

10.03.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da Cunmuriyet Halk Partisi (CHP)'nin seçim aracına bazı partililerin özel araçlarına saldırı düzenlendiği öğrenildi.

Kuşlubahçe Mahallesi'nde yapılan miting sırasında park halinde bulunan CHP'ye ait seçim aracı ve partililere ait dört otomobilin tekerlekleri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından patlatıldı. CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, Yunusemre Belediye Başkan adayı Ali Arslan ve Şehzadeler Belediye Başkan adayı Semih Balaban'ın katıldığı miting sırasında yaşanan olayla ilgili partililer tarafından emniyete şikayette bulunulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili değerlendirmede bulunan CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ada,"Bu anlamda da biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerekli hassasiyeti her zaman gösterdik. Provokasyonlara alet olmayız. Biz seçim çalışmalarımızı son derece iyi bir biçimde özellikle de insanların hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak başkalarını rahatsız etmeden gerçekleştiriyoruz. Manisa'da Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerde iktidarı alacak. Bundan son derece eminiz. Bu üzücü bir saldırı. Onların oyuna getirme konusundaki çabalarına karşılık verme çabamız yok. Güvenlik güçleri gerekeni yapacaktır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da CHP Seçim Aracının Lastikleri Patlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement