Manisa'da Domuz Gribi Şüphesiyle Ölüm - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Domuz Gribi Şüphesiyle Ölüm

Manisa\'da Domuz Gribi Şüphesiyle Ölüm

Manisa'da domuz gribi şüphesiyle ölüm İL SAĞLIK MÜDÜRÜ H1N1 VİRİSÜNÜ DOĞRULADI Manisa Sağlık İl Müdürü Metin Kaplan, yüksek ateş şikayetiyle hastareye kaldırılan 53 yaşındaki Meral Kaçira'da domuz gribi virüsü tespit edildiğini doğruladı.

08.01.2016 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da domuz gribi şüphesiyle ölüm

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ H1N1 VİRİSÜNÜ DOĞRULADI

Manisa Sağlık İl Müdürü Metin Kaplan, yüksek ateş şikayetiyle hastareye kaldırılan 53 yaşındaki Meral Kaçira'da domuz gribi virüsü tespit edildiğini doğruladı. Kaplan, "Manisa Salihli Devlet Hastanesi'ne 3 Ocak tarihinde KOAH, diyabet ve morbid obez bir bayan hasta solunum sıkıntısı nedeniyle göğüs hastalıklarında tedavi altına alınıyor. 6 Ocak tarihinde şikayetleri arttığından yoğun bakımda takip ediliyor. 7 Ocak'ta ise daha donanımlı bir yoğun bakım için Manisa Devlet Hastanesi'ne sevk ediliyor. Maalesef hayatını kaybediyor. Yaptığımız değerlendirme ve incelemelerde H1N1 virüsü olduğu tespit edildi. Fakat H1N1 virüsü için risk grubu olan bir hastamız. Aynı zamanda KOAH ve diyabeti var. Bunun dışında herhangi bir ciddi salgın durumu mevcut değil" dedi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Yaşamını yitiren Meral Kaçira, Alaşehir'in Tepeköy Mahallesi Camisi'nde ikindide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

İlker KILIÇARSLAN- Nermin UÇTU/MANİSA, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Domuz Gribi Şüphesiyle Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement