Manisa'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu

Manisa\'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu

Operasyonlarda 37 kilogram esrar, yaklaşık 180 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

18.11.2013 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa ve ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 37 kilogram esrar, yaklaşık 180 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Ahmetli İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, istihbarat çalışması sonucu Ahmetli ilçesinde operasyon düzenledi.

Ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 37 kilo 60 gram esrar ile 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri, tutuklandı.

Manisa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Turgutlu girişinde şüphe üzerine durdurulan bir tırda yaptığı aramada, talaş çuvalları arasına gizlenmiş şekilde 177 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına aınan tır şoförü S.Y, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçen yıl yapılan operasyonlarda, 805 bin 231 paket kaçak sigara ele geçirilmesine karşın, bu yılın ilk 10 ayında bu sayının 1 milyon 810 bin 200 pakete ulaştığı bildirildi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement