Manisa'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Manisa'daki Trafik Kazası

Kula ilçesindeki trafik kazasına karışan otomobilde bulunanların, Ankara'da bir yakınlarının düğününden Manisa'ya döndükleri belirlendi.

16.06.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula ilçesindeki trafik kazasına karışan otomobilde bulunanların, Ankara'da bir yakınlarının düğününden Manisa'ya döndükleri belirlendi.

Kaza sonrası Salihli Devlet Hastanesine tedaviye alınan 8 yaşındaki Fadime İremnur Türe ile 6 yaşındaki Azra Atsak, ambulansla Manisa CBÜ Hafsa Sultan Hastanesine sevk edildi. Otomobil sürücüsü Nuri Atsak ile Neşe Çiçek'in ise Salihli Devlet ve Özel Can hastanelerinde tedavilerine devam ederken, yaralanan 4 kişinin de hayati tehlikesi devam ediyor.

Kamyona çarpan otomobilde bulunanların, Ankara'da bir yakınlarının düğününe katıldıkları ve Manisa'ya döndükleri öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Duygu Türe'nin ise Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinde hemşire olarak görev yaptığı belirtildi.

İzmir-Ankara karayolunda Kula'dan Salihli yönüne giden Nuri Atsak idaresindeki 42 AVC 37 plakalı otomobil, Gökçeören Mahallesi Kovukdere rampalarında aynı yönde seyreden Abdurrahim Yılmaz idaresindeki 21 AV 544 plakalı kamyona çarpmıştı. Kazada otomobildeki 8 aylık Elif Atsak, Dilek Atsak (33) ve Duygu Türe (36) olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü Nuri Atsak (35), Azra Atsak (6), Neşe Çiçek (21) ve Fadime İrem Nur Türe (8) yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement