Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Gördes Belediye Meclisi son toplantısı yapıldı.

11.03.2014 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gördes Belediye Meclisi son toplantısı yapıldı, toplantıya muhalefet partili meclis üyeleri katılmadı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, başkanlığında Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen son meclis toplantısında meclis üyelerine plaket verildi.

Akyol, birlik ve beraberlik içerisinde Gördes'e hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, destek veren tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Muhalefet partileri meclis üyelerinin toplantıya katılmamalarının kendilerini üzdüğünü kaydeden Akyol, "Muhalefet partili meclis üye arkadaşlarımız son toplantıya katılmayarak hem bizleri hem de yetkilerini aldıkları milleti derinden üzdü. Bilindiği üzere vatandaşımızın verdiği yetkiyi 30 Mart'a kadar kullanmaları gerekiyordu. Bu son toplantımızı hem vedalaşmak hem de helalleşmek amacıyla gerçekleştirdik. Ne yapalım, nasip değilmiş. İstemeyerek de olsa birbirimizi kırdığımız veya üzdüğümüz olmuştur. Ben sizlerden şahsım olarak özür diliyorum ve haklarınızı helal etmenizi istiyorum" diye konuştu.

Meclis üyelerinin de konuşması ardından Akyol tarafından, toplantıya katılan meclis üyelerine plaket ve saat hediye etti.

Tıp Haftası etkinlikleri

Manisa'da sağlık çalışanlarının resim, el işi ve fotoğraf sergisi açıldı.

Manisa Kültür Merkezi Lale fuayesindeki açılışta konuşan Tabip Odası Başkanı Semin Ayhan, "Mesleki yaşantılarında sanatçı titizliği ile hizmet üretenler, insanı zenginleştiren bir duyarlılık ile sanat yapıtları üretiyorlar" dedi.

İl Sağlık Müdürü Metin Kaplan'ın da katıldığı açılışın ardından sergide ürünleri bulunan sağlık çalışanlarına Ayhan tarafından teşekkür belgesi verildi.

Sergi bir hafta boyunca gezilebilecek. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement