Manisa - Maden Faciasında Ölen Eşi İçin İftar Verdi - Son Dakika
Güncel

Manisa - Maden Faciasında Ölen Eşi İçin İftar Verdi

Manisa - Maden Faciasında Ölen Eşi İçin İftar Verdi

Maden faciasında ölen eşi için iftar verdiMANİSA'nın Soma ilçesinde, 13 Mayıs 2014'te meydana gelen maden faciasında eşi Mustafa Kaya'yı kaybeden Naciye Kaya, Ramazan Ayı nedeniyle 500 kişiye iftar verdi.

21.06.2016 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maden faciasında ölen eşi için iftar verdi

MANİSA'nın Soma ilçesinde, 13 Mayıs 2014'te meydana gelen maden faciasında eşi Mustafa Kaya'yı kaybeden Naciye Kaya, Ramazan Ayı nedeniyle 500 kişiye iftar verdi.

Soma'da yaşanan ve 301 madencinin hayatının kaybettiği maden faciasında eşi Mustafa Kaya'yı kaybeden Naciye Kaya, ölen eşi için Nihat Danışman Mahallesi Mehmet Topçu Sokak'taki evlerinin önünde iftar verdi. İftara gelen davetlilerle tek tek ilgilen Kaya, Ramazan ayı nedeniyle ve eşi için iftar yemeği düzenlediğini belirtti. Evin her köşesini eşi Mustafa Kaya'nın resimleri ve anıları ile donatan Naciye Kaya, Soma maden faciasının ceza davasını sonuçlanmasını bekliyorum. Suçlular hak ettikleri cezayı alana kadar bende diğer madenci eşleri ve yakınları gibi davanın peşindeyim. Dava sonuçlanınca memleketim olan Mersin'in Mut İlçesi'ne taşınacağım. Allah vermiş olduğum iftarı ve dualarımızı kabul etsin dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa - Maden Faciasında Ölen Eşi İçin İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement