Manisa'nın Bütün İlçelerine Aynı Kallitede Hizmet Veriliyor - Son Dakika
Yerel

Manisa'nın Bütün İlçelerine Aynı Kallitede Hizmet Veriliyor

Manisa\'nın Bütün İlçelerine Aynı Kallitede Hizmet Veriliyor

Manisa’nın 17 ilçesinde verilen hizmetin kalitesini daha da artırmak adına MASKİ binalarını düzenli olarak ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar’daki işleyişi denetledi.

31.07.2016 13:54

Manisa'nın 17 ilçesinde verilen hizmetin kalitesini daha da artırmak adına MASKİ binalarını düzenli olarak ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar'daki işleyişi denetledi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, merkez ile ilçeler arasındaki koordinasyonun artması için ilçeleri ziyaret ettiklerini ifade etti.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Gürhan Koçi, Akhisar MASKİ hizmet binasını ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak MASKİ Sorumlusu Fatih Tuncer ile görüşen Arslan ve Koçi, ilçedeki çalışma düzeni hakkında bilgi aldı. Arslan ziyarette, Turgutlu ve Saruhanlı ilçelerinde olduğu gibi çalışanların mesai saatleri ve idari binaya girerken kullandıkları giriş-çıkış kartları ile ilgili personele açıklama yaptı. Koçi ise, ilçede görev yapan araçların doğru bir planlama ile kullanılmasına yönelik yeni çalışma düzenini anlattı. Koçi, Akhisarlılara hizmet veren araçların verimini artırmak için adımlar attıklarını belirtti. Arslan ve Koçi, ilçede Büyükşehir Koordinatörü olarak görev yapan Doğan Ensivri ile görüşerek ziyaretlerini tamamladı.

Ziyaretler tüm ilçeleri kapsayacak

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Gürhan Koçi, sahaya çıkarak, Akhisarlılara hizmet veren MASKİ personelinin daha verimli bir şekilde çalışması için ilçeyi ziyaret ettiklerini belirtti. Önümüzdeki günlerde bu ziyaretlerin diğer ilçeleri de kapsayacağını ifade eden Arslan ve Koçi, ilçede görev yapan MASKİ personeline görevlerinde başarılar dileyerek, hizmet kalitesinin tüm ilçelerde aynı kalitede devam etmesi yönünde durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'nın Bütün İlçelerine Aynı Kallitede Hizmet Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement