Manisa Üç Dil Bilen Üniversiteli Çayçı - Son Dakika
Güncel

Manisa Üç Dil Bilen Üniversiteli Çayçı

Manisa Üç Dil Bilen Üniversiteli Çayçı

Üç dil bilen üniversiteli çayçıErsan ERDOĞAN/ MANİSA, (DHA)- MANİSA'da üç dil bilen üniversite öğrencisi Murat Afyon, okuldan kalan zamanlarında çay ocağında çalışarak hem kendisinin hem de ailesinin ekonomisine katkı sağlıyor.

22.12.2016 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üç dil bilen üniversiteli çayçı

Ersan ERDOĞAN/ MANİSA, (DHA)- MANİSA'da üç dil bilen üniversite öğrencisi Murat Afyon, okuldan kalan zamanlarında çay ocağında çalışarak hem kendisinin hem de ailesinin ekonomisine katkı sağlıyor.

Manisa'da üç dil bilen Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümü son sınıf öğrencisi Murat Afyon (24), boş zamanlarında ve hafta sonları çalıştığı çay ocağında hem kendisinin hem de ailesinin ekonomisine katkı sağlıyor. Ailesinin yaşadığı Antalya'nın Alanya ilçesinde turistlerle kurduğu iletişim sayesinde Almanca, Rusça ve İngilizce'yi ana dili gibi konuşabildiğini söyleyen Afyon, üniversite eğitiminin ardından kariyer yapmayı hedefliyor. Şehzadeler İlçesi'nde çalıştığı çay ocağında işlerin yoğunluğuna göre hem ocağa bakan hem de çay servisi yapan Murat Afyon, "Antalyalıyım. Beş sene önce Manisa'ya üniversite okumak için geldim. Bu yıl mezun olacağım. Ekonomime katkı sağlamak için hafta sonlarında çay ocağında çalışıyorum. Hem aileme hem de kendi bütçeme katkıda bulunuyorum. Yabancı dillerin katkısı ile diplomamı alıp güzel işler yapmayı düşünüyorum" diye konuştu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Üç Dil Bilen Üniversiteli Çayçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement