Manisa'yı Alaşehirli Öğrenciler Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Manisa'yı Alaşehirli Öğrenciler Temsil Edecek

Manisa\'yı Alaşehirli Öğrenciler Temsil Edecek

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı ortaokullar arası Masa Tenisi Yıldız Kızlar Turnuvasında Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy Ortaokulu il birincisi olarak Manisa’yı Bölge Şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

14.03.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı ortaokullar arası Masa Tenisi Yıldız Kızlar Turnuvasında Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy Ortaokulu il birincisi olarak Manisa'yı Bölge Şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

Celal Şükrü Sayınsoy Ortaokulu Yıldız Kızlar takımı, Salihli Altınordu, Akhisar Yavuz Selim Ortaokulu, Turgutlu Ortaokulu, Turgutlu A. Ferit Giritligil Ortaokullarını 3-0'la geçerek grup birincisi olarak finale yükseldi. Turnuvada 3 grupta üçerli olarak 9 takım mücadele etti. Alaşehir Celal Şükrü Ortaokulu, finalde karşılaştığı Turgutlu Hasan Ferdi Ortaokulu ve Turgutlu A. Ferit Giritligil Ortaokulu'nu da aynı skorlarla 3-0 yenerek il birincisi oldu. Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy Ortaokulu bu birincilikle 28-29-30 Mart'ta yapılacak bölge şampiyonasında Manisa'yı temsil etme hakkını elde etti.

Okullar Arası Yıldız Kızlar Masa Tenisi Turnuvası'nda il birincisi olan Celal Şükrü Sayınsoy Ortaokulu Yıldız Kızlar takımı elde ettikleri birinciliğin ardından Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir'i ziyaret etti.

Şampiyon tenisçileri tebrik eden Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, "Eğitim öğretim sadece dersle olmaz. Öğrencilerimizin başarılarının artırılması için sosyal etkinliklere de fırsat yaratmak gerekir. Öğrencilerimize fırsat yaratıldığı zaman neler yapabileceklerinin en güzel örneğini masa tenisi kız takımımız göstermiştir. Başarıda emeği geçen Okul Müdürümüz Mehmet Gürbüz, Beden Eğitimi öğretmenimiz İbrahim Ölmez ve özveriyle çalışan Kızlarımızla beraber emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Yenir, masa tenisinde il birincisi olan şampiyon kızlara birer takım kitap hediye ederek başarılarının devamını diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'yı Alaşehirli Öğrenciler Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement